Тва хубавото купе за части да отиде , не се излагай потрай малко !
Известие
Collapse
No announcement yet.
Сбъдната мечта
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщениеТва хубавото купе за части да отиде , не се излагай потрай малко !
просто съм афектиран...
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениея да видим сега, караш на резерва и някъде се е получил лед. тури малко спирт за горене при бенза и след някой час пробвай.
илие зверски задавена или незнам и аз...голямо дърпане92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от DJ Покажи съобщениеНикой нищо не оценява...наливам пари...абе както и да е едва ли ще е части нямам условия да я разглабям
просто съм афектиран...
Ами долях 5 литра бензин за да проверя дали не е от това същата работа.........
илие зверски задавена или незнам и аз...голямо дърпанеALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
ахаха така правят значи всичките мен тоя номер ми го прави вече 3-4 пъти . Нетрябва да се оставя да глътне въздух и установих,че колкото по-вече я мъчиш толкова по-зле става,цаката е да я оставиш на мира и след 4-5 часа да идеш да си я вземеш .
Инъче твоята 33 е мн арна обаче жестоката истина е,че малко хора вече се заглеждат по тях .
П.С. Един приятел миналата седмица си закупи опел корса 98 с газов инжекцион и доста неизправности за 3200 лв . Дерзайте :ДAlfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)
Comment
-
Тоя номер колко пъти ми до е въртяла мръсницата...... задавил си я , зимата ми го правеше тези номера. Сваляш свещите и ги почистваш друг начин няма, веднъж я държах две седници с идеята да се изпари бензина дето съм я задавил ма ефекта беше никакъв. Дърпане също непомага откакто е с Денсо иридиума , с Голдан лоджа на дърпане палеше но я дърпах по 10-15 км и даже са ме дърпали с 130км в час, откачена ми работа сега небих го направил за нищо на света.EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето
Comment
-
Две идеи!!!
Като отвъртиш капачката на резервоара, ако засмука въздух, потърси клапанчето и го почисти.
Втората е, свали си дистрибуторната капачка и отвътре я намажи с чисто масло и я избърши после с чиста кърпа!
И трето, ако не стане ми се обади да обсъдиме цената!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеДве идеи!!!
Като отвъртиш капачката на резервоара, ако засмука въздух, потърси клапанчето и го почисти.
Втората е, свали си дистрибуторната капачка и отвътре я намажи с чисто масло и я избърши после с чиста кърпа!
И трето, ако не стане ми се обади да обсъдиме цената!
Пиши ми ЛС с номера си.92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
Comment
-
Като отвориш багажника е зад кораята в ляво. Рови там
Тел. 087892433 или 088 77 33 174 , ама ако ми се обадиш в близките 6 часа ще те разстрелям, щото лягам след нощнаНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Колеги поради нулевия интерес напоследък днес или утре колата ще бъде пусната в mobile.bg и cars.bg.
Колата си върви супер преди малкос е повозих92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
Comment
-
Колеги,
имам следния въпрос според вас ще има ли интерес ако пусна колата на части? и от кое колко мога да взема? знам че е грехота ,но е по-голяма грехота да събира прах пред блоказа съжаление ме нападна много лош момент от живота и така се налага и другия вариант е ако някой все пак иска да я кара да ми се обади по телефона 0888 94 24 83 почти съм сигурен че ще се разберем за цената но искам колата да се кара
92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
Comment
-
Колеги преди няколко седмици се разделих с колата и темата е за ключ, ако настоящия собственик реши може да продължи писането в нея
Благодаря на всички за вниманието и съветите които ми давахте през тези 2 години92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
Comment
Comment